Izakaya & Croquette proposa la seva versió de la cuina japonesa


  • Comparteix:

Izakaza està ubicata a la cantonada de la rambla de Can Mora i el doctor Murillo

Izakaza està ubicata a la cantonada de la rambla de Can Mora i el doctor Murillo

El restaurant Izakaya & Croquette proposa una carta on conviuen la cuina japonesa amb tapes d'autor fruit de la fusió dels establiments Izakaya i Croquette. A la cantonada de la rambla de Can Mora amb el carrer de doctor Murillo, el local ofereix una àmplia i diversa oferta de sushis amb combinacions poc habituals i amb un seguit de tapes creades pel seu cuiner.

La proposta neix de la unió dels dos restaurants que ha suposat la suma de les propostes nipones d'Izakaya i el manteniment de les tapes d'autor de Croquette. El menjar japonès que s'hi ofereix és una versió molt particular d'aquesta cuina oriental i es combina amb les peculiars racions de cuina local que s'allunyen de les tapes més habituals.

Un dels propietaris de l'establiment, Xavi Heredia, ha explicat a Cugat.cat que tenen una àmplia diversitat de propostes culinàries i que els seus sushis són molt originals, amb combinacions que no s'acostumen a trobar.

Xavi Heredia

Tenim sushis diferents amb sabors diferents i variats fins i tot tenim propostes per a persones que no els agrada el sushi.


Izakaya & Croquette obre tots els dies tret dels dilluns i els diumenges al matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.