Quintana, a judici aquest dimarts per un delicte contra la salut pública


Temes relacionats

Quintana, acusat d'un delicte contra la salut pública (12/gen/13)

Quintana, detingut a Ceuta per possessió d'haixix ( 2/gen/13)


  • Comparteix:

Miquel Quintana / Font: Facebook de Miquel Quintana

Miquel Quintana / Font: Facebook de Miquel Quintana

El santcugatenc Miquel Quintana s'enfronta aquest dimarts al judici per un presumpte delicte contra la salut pública, pel qual està detingut al Centre Penitenciari de Ceuta des del desembre passat. Quintana està citat al jutjat penal número 1 de Ceuta a dos quarts d'onze del matí, segons ha avançat a Cugat.cat la família. De fet, la seva dona declararà com a testimoni per defensar la innocència del santcugatenc, que va ser detingut per portar, presumptament, uns 20 quilos d'haixix al dipòsit de benzina del cotxe.

Des de la seva detenció, Quintana està retingut al Centre Penitenciari de Ceuta. Segons la família, es troba en bon estat d'ànim i ha col·laborat en diversos projectes de la presó.

Aquest dimarts, Quintana haurà de personar-se davant el jutge acusat d'un delicte contra la salut pública. Al judici, que començarà a dos quarts d'onze del matí, el santcugatenc estarà acompanyat per membres de la seva família com la seva dona, Marta Ponsa, que a més declararà com a testimoni de la defensa.

Quintana va ser detingut el 23 de desembre passat amb 20 quilos de haixix al dipòsit de benzina del cotxe amb el qual es disposava a tornar a l'Estat espanyol des del Marroc. La dona de Miquel Quintana ja va relatar a Cugat.cat que el seu marit va viatjar al Marroc el 17 de desembre acompanyat d'un veí de Mira-sol i un altre de Rubí, de nacionalitat marroquina, per vendre maquinària de construcció i productes de ferreteria a la zona de Tànger. El diumenge 23 de desembre, Quintana es disposava a agafar el ferri de tornada i, en un control policial de la Guàrdia Civil, va ser detingut per portar, presumptament, diversos quilos d'haixix al cotxe que ell conduia sol, ja que els seus dos acompanyants anaven en un altre vehicle. Aquests fets constitueixen un presumpte delicte contra la salut pública.

Miquel Quintana va ser membre del gabinet d'alcaldia de l'equip de Lluís Recoder i anteriorment va ser candidat de la formació política UNIS.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Et desitjo tota la sort del món Miquel. Una abraçada

Jaume Massanés i Papell. Enviat el 24/mar/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.