L'Ajuntament reubica en pisos públics 14 famílies en risc d'exclusió


Temes relacionats

Promusa busca alternatives de finançament per construir habitatge públic (29/mar/13)

45 santcugatencs volen ser masovers, però topen amb la falta d'habitatges (28/mar/13)

Promusa buscarà nous recursos ampliant la seva activitat (27/mar/13)

Raül Grangé (Habitatge): 'L'OLH és un lloc d'intercanvi i de buscar solucions' (26/mar/13)

Els adjudicataris de la promoció de lloguer protegit de Can Mates ja viuen als pisos (24/gen/13)


  • Comparteix:

Una de les promocions de Promusa a la ciutat

Una de les promocions de Promusa a la ciutat

L'Ajuntament ha recol·locat en l'últim any i mig 14 famílies en pisos de Promusa reservats per a casos d'emergència social. Actualment, hi ha set famílies que viuen en un d'aquests habitatges, la darrera de les quals ha entrat fa dues setmanes. Promusa reserva el 7% del seu parc d'habitatges de lloguer a casos de desnonament amb perill d'exclusió i altres emergències socials.

El regidor d'Habitatge, Raül Grangé, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que l'Ajuntament està donant resposta a tots els casos de desnonament que poden comportar risc d'exclusió social i que, de moment, no s'ha produït cap cas que no s'hagi pogut atendre des dels serveis municipals. De fet, el consistori compta amb el 7% dels habitatges de lloguer de Promusa per atendre aquestes situacions i reubicar els afectats.

Grangé ha assegurat que aquesta quota és suficient per atendre els casos urgents a Sant Cugat, tot i que la intenció del consistori és treballar per ampliar el parc de lloguer social.

Raül Grangé

Estem absolutament coberts. Volem treballar per oferir una part de l'habitatge de lloguer com a lloguer social, en la línia del conveni amb Altamira.


El consistori vol crear convenis amb empreses, a les quals l'Ajuntament cediria l'ús de terrenys municipals per construir habitatge. Aquest parc de pisos estaria gestionat pel consistori i comptaria també amb una reserva per a lloguer social. Es tracta d'una fórmula similar a la que Promusa ha signat amb la promotora privada Altamira i que ha comportat l'adjudicació de 86 pisos de lloguer de protecció oficial a Can Mates.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.