Tots els centres sanitaris menys el CAP La Mina tanquen durant la Setmana Santa


  • Comparteix:

El CAP Sant Cugat, al carrer de la Mina, serà l'únic que obrirà durant aquests dies

El CAP Sant Cugat, al carrer de la Mina, serà l'únic que obrirà durant aquests dies

Els Centres d'Atenció Primària de Valldoreix i Can Mates, així com els consultoris de la Floresta i les Planes romandran tancats des d'aquest dijous i fins dilluns vinent per les vacances de Setmana Santa. Per tant, dijous, tot i no ser festiu, aquests centres sanitaris no funcionaran i el CAP de Sant Cugat serà el centre de referència. Els usuaris consultats per Cugat.cat no aproven la mesura perquè consideren que comportarà molèsties per als santcugatencs que viuen lluny d'aquest centre, també conegut com CAP La Mina.

El Servei Català de la Salut ha explicat en un comunicat que el usuaris santcugatencs seran atesos al CAP la Mina. Els santcugatencs enquestats per Cugat.cat es mostren en desacord amb aquesta mesura perquè suposarà moltes molèsties per als ciutadans que viuen lluny del CAP la Mina.

Santcugatencs

Les persones que viuen a Valldoreix potser diuen alguna cosa. / Haurien d'estar tots oberts. / No és correcte perquè hi ha gent amb problemes de mobilitat.


De dijous a dimarts, l'únic CAP que donarà servei a la localitat serà el de la Mina. Els telèfons 061 (CatSalut Respon) i 112, en cas d'emergència, funcionaran amb normalitat.

Dimarts de la setmana vinent tots els centres tornaran a obrir en el seu horari habitual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.