La ciutat ha guanyat 58 places d'aparcament gratuït en dos anys


  • Comparteix:

Carrasco i Formiguera, el carrer que més places ha generat

Carrasco i Formiguera, el carrer que més places ha generat

Sant Cugat ha ampliat en 58 les places d'aparcament gratuït els darrers dos anys fruit de les actuacions practicades en diferents vies de la ciutat. El carrer de Carrasco i Formiguera ha estat la via que més places ha generat, 47, i a l'altre extrem se situa la rambla de Ribatallada, que n'ha perdut 26. Pel que fa a la zona blava, s'han eliminat 42 places d'aquesta tipologia.

L'Ajuntament ha augmentat el nombre de places gratuïtes d'aparcament al centre des del juny del 2011, quan es va iniciar l'actual mandat. Des d'aleshores, s'han reordenat alguns espais de la ciutat donant lloc a 58 noves places d'aparcament gratuït que es reparteixen de la següent manera: 47 places al carrer de Carrasco i Formiguera, 26 a l'avinguda de Volpelleres i 11 al carrer de Francesc Moragas. Les motocicletes també disposen de 21 nous espais habilitats per a l'estacionament de vehicles de dues rodes motoritzats reparits entre el carrer de Carrasco i Formiguera i l'avinguda de Volpelleres, amb 11 i 10 places, respectivament.

D'altra banda, durant aquest mateix període s'han reduït un total de 42 places de zona blava. Han desaparegut les 46 places que existien a la plaça de Barcelona després de la remodelació d'aquest espai, però se n'han creat quatre a la rambla de Ribatallada.

La previsió és que enguany noves actuacions permetin la creació de 192 noves places d'aparcament lliure, la majoria d'elles al barri de Can Mates.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Senyor Sala, després d'implantar la zona verda per benefici d'Esade li sembla que això és una notícia important ?

Joan Serrallonga. Enviat el 29/mar/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.