Les pastisseries mantenen les vendes de mones dels darrers anys


  • Comparteix:

La venda de mones de Pasqua s'ha mantingut, enguany, similar a la dels darrers anys. De fet, les pastisseries de la ciutat també han decidit mantenir els preus amb un ventall que va dels 20 als 180 euros, i amb un càlcul de 60 euros de despesa mitjana per santcugatenc. Els Angry Birds, en Bob Esponja i l'abella Maia són els personatges que, enguany, han tingut més sortida dins d'una oferta que va des dels Barrufets i la Heidi fins a la Hello Kitty i Monster High, passant per elements relacionats amb el món del futbol.

Els mestres pastissers afirmen que els preus es mantenen des de fa ja cinc anys. El preu per quilo és de 36 euros per a les mones que estan fetes amb pa de pessic. Per a les peces fetes de xocolata es valora el treball d'elaboració i no el pes.

El propietari de la pastisseria Roura, Josep Maria Roura, ha explicat que, malgrat la crisi, les campanyes pastisseres tradicionals com la de la mona de Pasqua no es veuen gaire afectades. El motiu, segons Roura, és que les tradicions destinades als més petits, com ara la mona de Pasqua i el tortell de Reis, es mantenen perquè els nens no pateixin la crisi.

Josep Maria Roura

Les diades pastisseres sempre es mantenen i no venem menys que altres anys.


El mestre pastisser Jaume Sàbat, de la seva banda, ha ressaltat que a la seva pastisseria tenen més sortida les mones un xic més petites que altres anys, si bé n'estan sortint més unitats. A més, ha destacat els Angry Birds i l'abella Maia com els personatges amb més sortida d'enguany, sense oblidar el Barça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.