Activen els protocols de Salut davant una possible intoxicació al casal de l'OMET


  • Comparteix:

Alguns nens van ser atesos al Capio Hospital General

Alguns nens van ser atesos al Capio Hospital General

L'Ajuntament i el departament de Salut investiguen una possible intoxicació entre un grup de nens que participaven als casals de Setmana Santa de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET). De moment, s'han activat els protocols per analitzar el menjar del casal, tot i que en un principi es descarta que aquest sigui el focus del malestar dels infants. Tots els afectats es troben en bon estat i tot apunta que es tracta d'un episodi de gastroenteritis del qual s'ha d'esbrinar el seu origen, segons han explicat a Cugat.cat fonts municipals.

Diversos nens que han participat als casals de Setmana Santa de l'OMET han presentat símptomes d'una infecció o intoxicació que els ha derivat en una gastroenteritis. Tot i que els nens es troben bé, el departament ha activitat el protocol previst en aquests casos per esbrinar l'origen de l'episodi.

Les primeres anàlisis del menjar del casal descarten que aquest sigui el focus, tot i que es faran més proves per concretar l'origen. De fet, no tots els nens presenten les mateixes pautes, fet que complica precisar l'origen de l'episodi.

De moment, el departament de Salut ha demanat mostres als nens per poder analitzar-les, segons han explicat a Cugat.cat algunes famílies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.