AVAN posa a disposició dels usuaris la polsera Silincode SOS


  • Comparteix:

La polsera Silincode SOS ja està disponible per als usuaris d'AVAN / Font: Silincode.com

La polsera Silincode SOS ja està disponible per als usuaris d'AVAN / Font: Silincode.com

L'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN), amb delegació al nostre municipi, ha posat a disposició dels seus usuaris un nou servei, la polsera Silincode SOS, creada per l'empresa de Barberà del Vallès Silincode. Aquest dispositiu compta amb un codi QR on es pot emmagatzemar informació de contacte i vital de la persona que ho porta, a més d'incorporar un sistema de posicionament GPS que permet localitzar fàcilment l'usuari de la polsera. El giny costa 9,85 euros i es pot demanar a una de les seus d'AVAN i per Internet a Silincode.com.

Per als usuaris d'AVAN, aquest nou dispositiu permet emmagatzemar informació vital sobre pacients neurològics com la seva medicació i tractament. La lectura d'aquesta informació es fa mitjançant un codi QR, que es pot llegir a través del telèfon mòbil.

La responsable d'AVAN a la ciutat, Laura Perea, assenyala que la polsera pot evitar complicacions quan els usuaris es troben en dificultat ja que facilita la reacció de familiars o serveis mèdics.

Laura Perea

Hi ha situacions que amb la polsera es poden resoldre amb certa facilitat i no arribar a complicacions que perjudiquin l'usuari.


Aquesta polsera també serveix per a esportistes, excursionistes, nens i gent gran que poden tenir més facilitat per desorientar-se, ja que està dotat d'un sistema de posicionament GPS per saber en tot moment on es troba l'usuari de la Silincode SOS. De fet, la informació que conté el dispositiu és totalment personalitzable perquè, mitjançant la lectura del codi, s'accedeix a una pàgina personal amb tota la documentació que la persona vulgui facilitar, com per exemple dades de contacte, d'al·lèrgies, malalties i tractaments mèdics.

A més, prement sobre el botó SOS es truca directament al telèfon europeu d'emergències 112.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.