Exalumnes de La Vall celebra els 40 anys del centre amb una versió de 'Cats'


  • Comparteix:

Una adaptació de 'Cats' servirà per celebrar el 40è aniversari de La Vall / Font: La Vall

Una adaptació de 'Cats' servirà per celebrar el 40è aniversari de La Vall / Font: La Vall

Les exalumnes de la Vall representaran aquest dissabte una adaptació del musical 'Cats' per celebrar el 40è aniversari de l'escola. Aquesta iniciativa, en la qual s'han involucrat més de 300 exalumnes, també servirà per recollir fons que destinaran a Càritas i a la Fundació Impuls. L'espectacle, on hi participen diferents generacions d'estudiants que han passat les aules de la Vall, es representarà al Teatre-Auditori aquest dissabte a les 10 de la nit i es repetirà diumenge a les sis de la tarda.

Coincidint amb el 40è aniversari de l'escola La Vall, diverses generacions d'exalumnes d'entre 18 i 50 anys participen en una adaptació del musical 'Cats' que arriba aquest dissabte al Teatre-Auditori. Unes 35 actrius pujaran dalt de l'escenari per mostrar una versió 'escolar' del famós espectacle, amb números que expliquen el dia a dia de la vida acadèmica.

En la creació d'aquest esdeveniment, les exalumnes han participat en tota la producció, des de l'organització, passant per la creació de l'escenografia, els vestuaris i la coreografia. La directora del musical, Marta Alguersuari, ha expressat que s'han fet seves les cançons de l'actuació.

Marta Alguersuari

S'agafa la idea que som uns gats que som a La Vall. Hi ha una cançó que explica les gamberrades. Hem agafat les cançons i les hem adaptat a nosaltres.


Les entrades per a les dues funcions d'aquesta celebració, que té lloc aquest dissabte a les 10 de la nit i diumenge a les sis de la tarda al Teatre-Auditori, tenen un preu de 10 euros. Amb tot, la recaptació íntegra de les dues actuacions anirà destinada a Càritas i a la Fundació Impuls. En el cas de Càritas, els projectes que es beneficiaran són una proposta a Sabadell per a mares amb infants de zero a tres anys, i un altre a Sant Cugat que ajuda mares amb nens de la mateixa edat a treballar en un taller que ofereix una beca econòmica. Amb relació a la Fundació Impuls, es tracta d'un projecte a Costa d'Ivori per oferir educació i ensenyament de qualitat. Des de La Vall calculen que amb els diners recaptats es podran beneficiar més de 200 nens i nenes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.