Puigneró veu 'correcta' l'acció policial en la retenció a tres membres d'Arran


Temes relacionats

Arran denuncia amenaces, intimidacions i una agressió per part de la Policia Local ( 5/abr/13)


  • Comparteix:

Puigneró, als estudis de Cugat.cat

Puigneró, als estudis de Cugat.cat

El tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puigneró, considera 'correcta' l'actuació de la Policia Local quan aquesta matinada de divendres ha confós tres membres d'Arran amb els autors d'un assalt a un comerç. Davant les acusacions del col·lectiu d'haver rebut amenaces, intimidacions i agressions per part dels agents, Puigneró afirma confiar en la feina del cos policial i que serà el jutge que instrueix les imputacions per desobediència ciutadana qui determini si els agents han incorregut en conductes impròpies.

Puigneró ha explicat que la seqüència dels fets va començar quan la Policia Local rep l'avís d'un assalt a la botiga de Movistar de la plaça de Doctor Galtés. Un cop s'hi desplaça, el cos policial detecta un grup de joves que 'surt corrents' i per això reben l'alto.

La patrulla els intercepta i identifica, i després comprova que no eren els presumptes assaltants de la botiga. Una atribució errònia en una actuació policial que Puigneró ha considerat 'correcta', tot i que la investigació del consistori continua. En cas que es detectin conductes impròpies per parts dels agents, com maltractaments o la imposició del castellà tal com sosté Arran, Puigneró ha assegurat que l'Ajuntament es pronunciarà i prendrà les mesures oportunes.

En declaracions a Cugat.cat, el tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puigneró, ha afirmat confiar en l'exercici de la feina de la Policia Local.

Jordi Puigneró

El que no pots fer és sortir corrents quan un policia et dóna l'alto quan no has fet res. Confiem en la feina de la Policia Local.


El tinent d'alcalde de Seguretat ha dit que l'Ajuntament és el primer interessat en aclarir els fets i que donarà compte dels fets ocorreguts en els propers dies. Puigneró ha aprofitat per refermar la bona tasca de la Policia Local, coincidint amb el reconeixements aquest divendres a dos dels seus membres en el Dia de les Esquadres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.