Uns panells informatius informen sobre la realitat colombiana als equipaments municipals


  • Comparteix:

La societat colombiana viu en una situació militaritzada.

La societat colombiana viu en una situació militaritzada.

L'Oficina Sant Cugat Solidari ha instal·lat uns panells informatius a diferents equipaments municipals de la ciutat amb l'objectiu de donar a conèixer totes les activitats que s'organitzen per donar suport a les iniciatives de pau de Colòmbia. Al llarg de tot aquest any, aquests panells aniran informant d'allò que organitzin els col·lectius locals i també la pròpia societat civil colombiana.

Des de ja fa temps, l'oficina Sant Cugat Solidari treballa per donar suport a les diferents iniciatives de construcció de pau que s'estan portant a terme a Colòmbia. Aquesta campanya, que s'emmarca dins les programacions per la Sensibilització i la Cooperació Internacionals, vol donar a conèixer una altra cara d'aquest país sudamericà i demostrar que allà no és tot violència sinó que hi ha molta gent que treballa per la pau.

En aquest context, l'oficina solidària vol donar més ressò a les iniciatives que proposa i ho fa a través d'uns panells informatius dissenyats per tres alumnes de l'Escola Municipal d'Art. Així ho ha explicat la responsable de Sant Cugat Solidari, Loreley Beltran.

Loreley Beltran

Són uns panells objecte on s'anirà renovant la informació, siguin iniciatives que es promoguin des de Sant Cugat Solidari o iniciatives que promoguin altres entitats.


Els plafons es poden consultar en 11 equipaments de la ciutat, com la Casa de Cultura, l'Escola d'Art, el centre Cultural o els centres cívics dels districtes.

Pel que fa a les activitats previstes a curt termini sobre Colòmbia, Beltran ha destacat la col·laboració amb la Biblioteca del Mil·lenari o la propera Universitat d'Hivern que organitza la Universitat Internacional de la Pau.

Loreley Beltran

Donarem a conèixer una exposició que es diu Palabra Pintada que es fa en el marc de les activitats de la Biblioteca i també de la Universitat d'Hivern


Altres activitats previstes són un tast de menjar títpic colombià a la mateixa Biblioteca, l'exposició 'Colòmbia viu Colòmbia', de la Taula Catalana per la Pau i els Drets Humans o les propostes a les escoles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.