Els Gausacs descarreguen la primera torre de 7 a casa de la temporada


  • Comparteix:

Els Gausacs han assolit aquest diumenge la fita marcada per a la seva primera actuació de la temporada a casa. Els Castellers de Sant Cugat han descarregat a la plaça d'en Coll el 2 de 7, la primera torre de 7 de la temporada a plaça local. Aquest repte ja fet realitat suposa consolidar l'estructura amb la mirada posada en els castells de 8 i en les grans construccions de la temporada passada.

A més de la torre de 7, els camises verdes també han descarregat el 2 de 4, el 4 de 7 i el 5 de 7, el tercer de l'any. Un dels caps de la colla, Toni Serra, s'ha mostrat molt satisfet de l'actuació d'aquest diumenge i ha assegurat que la intenció es aconseguir el 2 de 8 per Sant Ponç.

Toni Serra

És la primera actuació de la temporada a Sant Cugat i era molt important treure la torre de 7. Ens dóna la base per fer la torre de 8, potser per a Sant Ponç


Els Castellers de Sant Cugat han estat acompanyats per els Castellers de Sants i la Colla Jove de Barcelona. Els Castellers de Sants han descarregat les torres de 4 i de 7, el 3 de 8 i el 4 de 8. De la seva banda, la Colla Jove de Barcelona ha descarregat el 3 de 7, el 4 de 7 i el 5 de 6.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.