Tres ferits greus per arma blanca en una discussió familiar


  • Comparteix:

L'agressió ha tingut lloc al passatge de Sant Julià

L'agressió ha tingut lloc al passatge de Sant Julià

Tres membres d'una família de la Floresta han resultat ferits greus per arma blanca en una discussió. Els fets han succeït aquest diumenge a la tarda, quan el pare de la família ha apunyalat l'exdona i la filla. Les dues han estat traslladades en estat greu a Mútua Terrassa. El presumpte agressor també s'ha autolesionat a l'abdomen i el coll, i ha estat traslladat en estat molt crític a la Vall d'Hebron, després de ser reanimat per una parada cardiorespiratòria. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, no consten antecedents per violència de gènere contra l'home, que té 58 anys i és veí de Sant Cugat.

Els fets han succeït aquest diumenge en ple carrer del passatge de Sant Julià de la Floresta. Segons han explicat fonts policials a Cugat.cat, l'home ha apunyalat en reiterades ocasions l'exdona i la filla amb un ganivet en una discussió. Després s'ha autolesionat a l'abdomen i el coll, fet que li ha provocat una parada cardiorespiratòria, tot i que finalment ha estat reanimat.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat diverses dotacions de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra, així com un helicòpter per atendre els ferits que finalment no ha pogut aterrar a la zona. Tot i així, l'atenció s'ha fet amb dues ambulàncies medicalitzades i una altra del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).

El presumpte agressor ha estat traslladat en estat crític a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona. En el cas de la mare, ha estat trasllada en estat greu per les ferides d'arma blanca a Mútua Terrassa. La filla també ha resultat ferida lleu en intentar separar la parella i traslladada a Mútua Terrassa.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Visc en aquella zona i vaig veure com l'ambulància no va poder accedir perquè és un passatge estret on fa anys van instal•lar uns fanals que fan impossible el pas a ambulàncies i cotxes de bombers. Cal canviar amb urgència aquests fanals. Sinó, tard o d'hora, haurem de lamentar alguna desgràcia. D'altra banda, per l'orografia de La Floresta és inviable l'ús d'helicòpters per a evacuacions d'emergències com la que es va produir aquest diumenge. No vull ni pensar el que podria passat en el cas d'un incendi. Amb uns fanals que no barressin el pas podríen passar vehicles petits d'emergència i se solucionaria el problema. És important que l'Ajuntament actui quan abans millor.

Gemma Teruel Soriano. Enviat el 10/abr/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.