Conesa expressa el seu suport a les florestanes atacades amb arma blanca


Temes relacionats

Tres ferits greus per arma blanca en una discussió familiar ( 7/abr/13)


  • Comparteix:

Mercè Conesa, en una entrevista a Cugat.cat

Mercè Conesa, en una entrevista a Cugat.cat

L'alcaldessa, Mercè Conesa, condemna l'agressió amb arma blanca que han patit aquest diumenge una dona i la seva filla a mans, presumptament, del pare de la família. Conesa expressa la seva solidaritat amb les agredides i encoratja els afectats per violència de gènere a acudir als serveis municipals d'atenció personalitzada, a més de denunciar els casos de maltractament. La mare va ser traslladada en estat greu a Mútua Terrassa, mentre que la filla va patir ferides lleus.

Els fets s'han produït aquest diumenge a la Floresta, quan l'home ha apunyalat diverses vegades l'exdona i la filla amb un ganivet durant una discussió. Tot seguit s'ha autolesionat a l'abdomen i el coll, fet que li ha provocat una aturada cardiorespiratòria, tot i que finalment ha estat reanimat. El presumpte agressor ha estat traslladat en estat crític a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona.

En declaracions a Cugat.cat, Conesa ha mostrat el seu suport a les víctimes i ha animat a denunciar els casos de violència de gènere.

Mercè Conesa

Ens solidaritzem amb tota la família i amb totes aquelles persones que pateixen situacions de violència.


Segons han informat els Mossos d'Esquadra, el presumpte agressor és un veí de Sant Cugat de 50 anys sense antecedents per violència de gènere. La dona va ser traslladada a Mútua Terrassa amb greus ferides mentre que la filla va patir ferides lleus en intentar separar els seus pares.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.