Una desfilada infantil pretén recaptar fons per a l'Alzheimer


  • Comparteix:

Foto de família de les implicades en la desfilada infantil

Foto de família de les implicades en la desfilada infantil

El vestíbul del Teatre-Auditori acollirà la primera desfilada de roba infantil a benefici de l'Associació de Familiars d'afectats per l'Alzheimer del Vallès Occidental (AFA-VO). L'acte, que tindrà lloc el 20 d'abril a les dotze del migdia, té com a objectiu sensibilitzar la ciutadania respecte les persones que pateixen Alzheimer i les seves famílies, a més de recaptar fons per l'associació.

L'objectiu de la desfilada, que està formada per nens i nenes d'entre 4 i 12 anys, és recaptar fons per a l'entitat i sensibilitzar la societat. Les entrades tenen un preu simbòlic de 5 euros per persona o bé 15 euros en el cas de ser quatre membres d'una mateixa família i es podran adquirir al vestíbul del mateix Teatre Auditori o bé a la seu del 'Tot Sant Cugat'.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha explicat que tant les administracions com les associacions han de buscar noves fórmules per finançar-se i sensibilitzar la població.

Susana Pellicer

Per a l'Ajuntament les qüestions socials són prioritàries.


La passarel·la, que estarà conduïda per la periodista Ester Castanyer, compta amb el suport de Sant Cugat Comerç, el setmanari 'Diari de Sant Cugat', el 'Tot Sant Cugat', el Grup de Voluntaris de Protecció Civil i les Joventuts Musicals de Sant Cugat. La presidenta d'AFA-VO, Isabel Martínez, ha explicat que tot i que la part econòmica és important, els socis també volen que se'ls facilitin tècniques per poder atendre els malalts en la seva pròpia casa.

Isabel Martínez

La idea d'aquesta pasarel·la no és sols la part econòmica.


L'AFA-VO és una entitat sense ànim de lucre que vetlla per millorar la qualitat de vida tant de les persones afectades per malalties neurològiques com els seus familiars i entorn.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.