El Grup Hayec reclama més espais de trobada entre els empresaris de la ciutat


  • Comparteix:

Jordi Joly és el tinent d'alcalde d'Economia.

Jordi Joly és el tinent d'alcalde d'Economia.

El Grup Hayek, integrat per ciutadans interessats en els circuits d'economics, considera que a Sant Cugat falten iniciatives que promoguin trobades entre empresaris. Aquesta ha estat una de les conclusions del sopar celebrat a la nostra ciutat en què una trentena de persones han parlat sobre la cultura mediterrània en una trobada moderada per l'escriptor Baltasar Porcel.

Durant el sopar, l’escriptor mallorquí va defensar la idea d’impulsar la construcció d’una identitat mediterrània a partir d’un espai geogràfic concret i d’una visió de l’univers compartida, única en el món, basada en l’home com a mesura de totes les coses.

El concepte d’entitat mediterrània no comporta uniformitat. Dins d’un espai extremadament petit, conviuen de fet una gran diversitat de cultures i religions que, tantmateix, conformen una unitat. En la construcció d’aquest concepte, emperò, cal un lideratge potent que doni força al missatge, i aquí és on Catalunya ha jugat un paper important, amb iniciatives com la creació de l’Institut Català de la Mediterrània, avui Institut Europeu de la Mediterrània.

L'entitat, que té la seva seu a Barcelona, considera que Sant Cugat seria un escenari ideal per acollir trobades d'aquest tipus. No obstant, el president de Hayek, Marc Prenafeta, considera que a la ciutat li manca una mica d'empenta en aquest sentit:

Marc Prenafeta

Sant Cugat ha de promoure més iniciatives de trobades com aquesta


El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Jordi Joly, ha agafat, enguany, el relleu a l'alcalde en el sopar. El polític ha valorat molt positivament que entitats com Hayek promoguin la conversa i l'entesa entre els ciutadans, en tot tipus de temes:

Jordi Joly

És molt bo que col.lectius com Hayek reuneixin la gent al voltant de la taula per parlar del dia a dia


Una trentena de persones han assistit al debat procedents, majoritàriament de Sant Cugat, però també de Barcelona i rodalies. El grup Hayek, que funciona des de fa 6 anys, té previst fer més iniciatives a Sant Cugat de cara als mesos d'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.