Promusa lliura dissabte les claus de la promoció del camí de la Creu


Temes relacionats

Raül Grangé (Habitatge): 'L'OLH és un lloc d'intercanvi i de buscar solucions' (26/mar/13)

L'OLH aglutina tots els tràmits en matèria d'habitatge en una nova seu (22/mar/13)

Promusa fa més fàcil l'accés a pisos públics en la seva propera promoció ( 2/feb/13)


  • Comparteix:

Imatge de l'interior de la cuina d'un dels pisos de Promusa

Imatge de l'interior de la cuina d'un dels pisos de Promusa

Els adjudicataris dels 42 pisos de venda de Promusa al camí de la Creu recolliran aquest dissabte les claus, en un acte al mateix edifici a les dotze del migdia. Aquesta promoció se suma a la de 75 pisos, també de venda, que l'empresa municipal d'habitatge construirà al districte de la Floresta. Amb els pisos que es lliuren aquest dissabte, Sant Cugat tindrà un 8'5% de la seva població vivint en un habitatge de protecció oficial.

La nova promoció d'habitatges està ubicada al número 5 del camí de la Creu, en la confluència amb l'avinguda de Francesc Macià. Els 42 habitatges estan vinculats, cadascun, a un pàrquing i traster.

Construït per Tau-Icesa, l'edifici té de dues plantes de soterrani -amb aparcaments i trasters-, planta baixa amb locals comercials i cinc plantes. Del total de pisos, 29 tenen dos dormitoris, un adaptat dos dormitoris i 12 habitatges de 3 dormitoris. La planta de l'edifici té forma triangular i deixa un gran pati interior des d'on s'accedeix als habitatges a través d'unes passeres exteriors.

Als 42 habitatges, s'hi sumaran, en un futur, els 75 habitatges de venda que Promusa construirà al districte de la Floresta. Actualment, a Sant Cugat, hi ha més de 1.700 habitatges de protecció oficial tant de venda com de lloguer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.