El Casal de Joves TorreBlanca acull la 3a edició el Festival de Hip Hop


Temes relacionats

Els nens trien el Hip Hop Kids al Bicicampus en els dies d'aturada escolar (13/feb/13)

L'OMET cobreix amb noves activitats els dies sense escola de febrer ( 1/feb/13)

12 ballarins santcugatencs s'incorporen a una companyia internacional de hip hop (26/nov/12)

El Hip Hop de Sant Cugat al nou 'A Fons' de Cugat Tv (17/abr/12)


  • Comparteix:

Els joves de la ciutat han reivindicat aquest dimecres la seva vocació musical amb la 3a edició del Festival de Hip Hop i grups de música, una trobada que també ha servit perquè els alumnes dels instituts Arnau Cadell, Angeleta Ferrer i Joaquima Pla i Farreras enforteixin lligams i exhibeixin una bona sintonia i germanor. Una trentena d'alumnes d'aquests centres han ofert als seus companys i famílies actuacions on la dansa hip hop, la improvisació i diferents actuacions musicals han estat les protagonistes. La cita, organitzada per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), ha tingut lloc al Casal de Joves TorreBlanca.

Els estudiants dels instituts Angeleta Ferrer, Joaquima Pla i Farreras i Arnau Cadell han estat els artífexs d'una jornada al Casal de JovesTorreBlanca, que ha servit per demostrar la implicació dels joves del municipi en el món de la música i la dansa.

Alumnes

És la primera vegada que hi participo. / És una iniciativa que fa que els grups de diferents instituts ens ajuntem. / Nosaltres farem un ball de hip hop.


Tot i que la participació ha disminuït lleugerament respecte l'any passat a causa de baixes d'última hora, l'organització es mostra satisfeta per la implicació dels alumnes i confia a repetir l'experiència l'any vinent. Per la coordinadora de les activitats de l'OMET per a joves i adults, Elsa Artigas, l'objectiu és proporcionar als joves oportunitats per expressar-se artísticament, una fita que ha quedat assolida.

Elsa Artigas

L'objectiu és que els instituts tinguin un punt de trobada on presentar les seves propostes.


La dansa hip hop i diverses actuacions musicals en directe, inclosa una 'batucada', han omplert el programa d'aquest dimarts. Tot i així, alguns alumnes han decidit improvisar temes que no estaven a l'agenda del dia. L'institut Leonardo da Vinci, l'altre centre públic de la ciutat, també havia de participar en la trobada però finalment cap dels seus alumnes ha pogut acudir a la cita.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.