Cauen uns lladres que van robar a Sant Cugat amb el mètode de la radiografia


  • Comparteix:

Mossos va detenir els lladres dimecres passat / Font: Mossos

Mossos va detenir els lladres dimecres passat / Font: Mossos

Els Mossos han detingut una banda de set lladres que hauria comès 18 robatoris en municipis de tot Catalunya, entre ells Sant Cugat, forçant la porta amb una radiografia. Segons la policia nacional, la detenció es va produir dimecres passat a Rubí, Barcelona i la Pineda en un operatiu amb tres escorcolls simultanis en què es van intervenir joies, rellotges i aparells electrònics per valor de 40.000 euros.

Els detinguts estan relacionats amb tres robatoris a Tàrrega, dos a Tarragona, dos a Valls, dos a Barcelona, dos a Igualada, i la resta a Lleida, Cervera, les Borges Blanques, Montblanc, Reus, Rubí i Sant Cugat.

La banda venia els objectes a un receptador 'molt actiu' del districte de Ciutat Vella de Barcelona, segons els Mossos, que a més operava amb nombrosos grups criminals de diversos àmbits de delinqüents per aconseguir objectes de procedència il·lícita que revenia a Algèria.

Després de passar els set detinguts a disposició judicial per delictes de pertinença en organització criminal, robatoris amb força, blanqueig de capitals i receptació han ingressat a presó dos d'ells.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.