Els alumnes estudien el comerç de proximitat al concurs 'Art i Comerç'


  • Comparteix:

Els alumnes santcugatencs aprofundeixen sobre el comerç de proximitat amb el certamen 'Art i Comerç'

Els alumnes santcugatencs aprofundeixen sobre el comerç de proximitat amb el certamen 'Art i Comerç'

Més de 600 alumnes d'entre tercer i sisè de primària de diverses escoles han participat al concurs 'Art i Comerç' organitzat per Sant Cugat Comerç (StC). L'objectiu és premiar la creativitat dels escolars que han creat diversos collages amb la temàtica del comerç de proximitat. El dia de Sant Jordi es lliuraran els premis als millors dibuixos. A més, entre el 20 i el 27 d'aquest mes, prop de 300 creacions estaran exposades a més de 40 establiments adherits a l'associació comercial.

Més de 600 alumnes de primària de les escoles Pi d'en Xandri, Àgora, Joan Maragall, Hatikva i La Farga han participat al certamen amb aportacions molt creatives i originals. Sant Cugat Comerç ha impulsat aquest concurs per apropar la importància del comerç de proximitat als escolars. La presidenta de Sant Cugat Comerç, Maite Pérez, ha explicat el doble objectiu del certamen: premiar la creativitat dels alumnes santcugatencs i aprofundir en el concepte de comerç de proximitat.

Maite Pérez

Fer una mica partícips els nens del comerç de la seva ciutat. Premiar els nens que han tingut bones idees i que tinguin molt clar què és el comerç de proximitat.


El jurat que ha triat els dibuixos finalistes està format per un membre de Sant Cugat Comerç, dos membres del sector de l'art i dos membres vinculats amb l'educació. L'entrega de premis es farà el dia de Sant Jordi a les cinc de la tarda a la plaça de l'Om i consistirà en lots de regals adequats a l'edat dels guanyadors.

A més, entre el 20 i el 27 d'aquest mes, prop de 300 creacions estaran exposades a més de 40 establiments adherits a l'associació comercial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.