Asdi i Kata Kitinga comparteixen experiències al voltant de la percussió


  • Comparteix:

Usuaris de l'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI), del Taller Jeroni de Moragas i del Centre Sant Medir tenen una cita mensual amb la percussió del grup santcugatenc Kata Kitinga. Una vintena de persones s'aplega al voltant d'una taula en una mostra més de col·laboració entre entitats de la ciutat. Usuaris dels centres, monitors, voluntaris i membres de Kata Kitinga uneixen els seus ritmes per passar una estona diferent i sincronitzar el ritme de la solidaritat.

Les instal·lacions d'ASDI a Valldoreix són el punt de trobada d'usuaris dels diversos centres santcugatencs de necessitats especials i els membres d'un dels grups locals de percussió, Kata Kitinga. Es tracta d'un taller de lleure obert a totes les entitats i santcugatencs on, mes rere mes, s'aprofundeix en el ritme de la percussió i en la comunicació no verbal.

La coordinadora de tallers i monitora d'ASDI, Araceli Quinto, ha assegurat que aquests tallers permeten tenir un contacte directe amb gent de fora de l'entitat i és un moment d'esbarjo que els permet desconnectar.

Araceli Quinto

Primer volem tenir contacte amb persones de fora que fan coses molt diferents i tenir un moment d'esbarjo agradable. S'ho passen molt bé.


El membre de Kata Kitinga Esteban Miñarro ha destacat que és un taller accessible per a tothom i que està pensat per gaudir de la percussió.

Esteban Miñarro

Gaudir de la percussió, feta per a tothom. La nostra feina és adaptar-ho perquè ells puguin participar, gaudir i sigui accessible a les seves necessitats.


Palmes, instruments i silencis serveixen per crear 'tempos' diversos, volums i coreografies senzilles, adaptades a tothom, i passar una bona estona tot aprenent sobre el ritme i reforçant els llaços de col·laboració entre entitats locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.