Tres joves ferits en xocar contra la muralla del Monestir


  • Comparteix:

Moment de l'accident

Moment de l'accident

Tres joves han resultat ferits en xocar el seu vehicle contra la muralla del Monestir. L'accident s'ha produït aquest diumenge a primera hora del matí i el conductor ha donat positiu en el control d'alcoholèmia realitzat per la Policia Local. Els joves han estat traslladats a centres hospitalaris, tot i que la seva vida no corre perill. La muralla del Monestir, que és patrimoni de la ciutat, ha patit danys.

El cotxe, amb tres ocupants a dins, ha col·lisionat contra la porta de la muralla del Monestir en el seu accés des de l'avinguda de Francesc Macià. Els joves, majors d'edat, han resultat ferits i traslladats a centres hospitalaris.

La Policia Local s'ha personat en l'accident i ha efectuat el control d'alcoholèmia al conductor, que ha donat positiu.

Fruit de l'accident, la muralla del Monestir ha patit danys. Aquest element està protegit com a patrimoni local. Els serveis jurídics de l'Ajuntament estudiaran si els joves hauran de fer front al cost de la reparació de la muralla, segons han avançat a Cugat.cat fonts municipals.

La imatge del cotxe contra la muralla ha despertat la curiositat dels santcugatencs que passaven pel davant aquest diumenge al matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.