La pobresa i l'exclusió social, analitzada pel Consell d'Infants


Temes relacionats

Ajuda'ns a omplir-ho: comença la Setmana contra la Pobresa de Cugat.cat (15/abr/13)


  • Comparteix:

El Consell d'Infants ha analitzat les carències econòmiques i desintegració social en el marc de la Setmana contra la Pobresa i l'Exclusió organitzada per Cugat.cat i l'Ajuntament. Alguns nens han manifestat la seva idea de pobresa, afirmant que es tracta de la manca de les coses essencials, però també han aportat idees sobre com combatre-la. La proposta té la col·laboració de l'Ajuntament i Càritas, el suport de l'Obra Social 'La Caixa' i la participació de més de 70 entitats, establiments i empreses.

Alguns dels infants de la ciutat han donat la seva visió de la pobresa i han posat sobre la taula algunes propostes per evitar aquestes situacions.

Infants

La pobresa es consideraria quan una persona no té diners o no es pot permetre les coses essencials. / Falten diners i la gent que no té drets. / En algunes situacions estàs sense feina.


La Setmana Contra la Pobresa i l'Exclusió Social té lloc durant aquesta setmana fins aquest dissabte, on posarà el punt final amb un acte públic de cloenda des de la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.