Un detingut en el desallotjament d'uns habitatges a Can Monmany


  • Comparteix:

Casa on s'ha produït el desallotjament

Casa on s'ha produït el desallotjament

Els Mossos d'Esquadra han desallotjat uns immobles ocupats de Can Monmany. L'operació policial, que es va desenvolupar fa una setmana i mitja, ha estat motivada per un manament judicial i s'ha saldat amb una detenció, tal com informen els Mossos d'Esquadra. Segons ha pogut saber Cugat.cat, en arribar els efectius policials no hi havia ningú als habitatges, però els agents han trobat objectes de procedència il·lícita, presumptament sotstrets en un robatori a la zona el 24 de març, que ja han estat retornats als seus propietaris.

El desallotjament s'ha produït en un conjunt de cases unifamiliars del carrer Parc de Valldoreix, d'obra nova però buides que havien estat ocupades per un grup de persones. L'operatiu policial és fruit d'una ordre judicial del Jutjat d'Instrucció número 2 de Rubí, a instàncies de la propietat, tot i que en el moment de la seva execució els habitatges estaven buits.

Tot i així, en entrar als immobles per procedir al desallotjament, els Mossos han trobat objectes que podrien haver estat sostrets en un robatori que va tenir lloc a la zona de Can Monmany a finals de març. Aquest material ha estat retornat als seus propietaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.