El primer santcugatenc de l'any rep la pòlissa de Catalana Occident


Temes relacionats

Sergi Fernández Lahoz, primer santcugatenc de l'any (14/gen/13)


  • Comparteix:

La família i els representants de l'oficina de Catalana Occident del passeig Francesc Macià

La família i els representants de l'oficina de Catalana Occident del passeig Francesc Macià

El concurs de Cugat.cat 'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?' ha culminat aquest dimecres amb la signatura de la pòlissa de Catalana Occident que completa la cistella de premis de la iniciativa. El concurs, que premia el primer nadó santcugatenc que s'inscriu al Registre Civil de la ciutat, ha finalitzat amb una signatura que ha tingut lloc a l'oficina de Catalana Occident ubicada al número 77 del passeig Francesc Macià.

La família del primer santcugatenc de 2013, Sergi Fernández Lahoz, s'ha emportat un lot de productes que Catalana Occident ha completat amb una pòlissa d'estalvi de 1.500 euros. Amb aquesta signatura, culmina la 13a edició de la iniciativa que compta amb la col·laboració de diversos comerços i empreses locals.

La gerent de l'oficina de Catalana Occident, Charo Martín, ha subratllat l'emotivitat de la iniciativa i ha explicat que amb la pòlissa de Catalana Occident l'infant comença el seu estalviament.

Charo Martín

És una iniciativa molt bonica perquè el nadó comença el seu estalvi amb la pòlissa de Catalana Occident.


De la seva banda, la mare del nadó, Maria Pilar Lahoz, ha expressat el seu agraïment a les entitats que organitzen la iniciativa i s'ha mostrat sorpresa per haver-se endut un premi que no coneixia.

Maria Pilar Lahoz

No coneixiem l'existencia d'aquest premi i com va nèixer l'11 de gener ens va sorprendre més.


Catalana Occident, Eroski, Donna, Vins Noé, Pastisseria Sàbat, Diari de Sant Cugat, Punt Fresc, Més Marcs, Sant Cugat Hotel & Restaurant, Boy or Girl i Sant Cugat Comerç (StC) són les empreses i comerços que han col·laborat en el premi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.