La Universitat Internacional de la Pau organitza una Escola d'Hivern al març


  • Comparteix:

Seran dos dies dedicats a reflexionar sobre la pau.

Seran dos dies dedicats a reflexionar sobre la pau.

El Centre Borja acollirà a principis del mes de març la primera edició de la Universitat d'Hivern que organitza la Universitat Internacional de la Pau. Es tracta d'un seminari de dos dies de durada que vol reflexionar sobre les diferents línies de pensament per la pau que han anat sorgint al llarg de la nostra història.

Un cop recuperada i consolidada la Universitat de la Pau que es celebra cada estiu al Centre Borja de la nostra ciutat, la UIP ha decidit ampliar els seus seminaris i crear una nova proposta per als mesos d'hivern. Es tracta d'un seminari de dos dies que vol tractar les diferents línies de pensament per la pau. Així ho ha explicat la directora d'Organització de la UIP, Neus Sotomayor.

Neus Sotomayor

Cada edició d'estiu tractem els conflictes i ara volem fer una sessió sobre el pensament de la pau.


Tot i que el programa per aquesta primera edició no està encara totalment lligat, Sotomayor ha apuntat ja quins seran els temes que es tractaran, i que aniran des dels fonaments del pensament occidental per la pau fins a les línies de pensament més actual.

Neus Sotomayor

Amb Vicenç Martínze Guzmán tractarem els inicis del pensament occidental per la pau, des de Kant, i continuarem amb Hanna Arendt, com a dona i pacifista.


La primera edició de la Universitat d'Hivern de la UIP es celebrarà el cap de setmana del 6 i 7 de març al Centre Borja, i la intenció és donar continuïtat a aquesta iniciativa anualment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.