El santcugatenc retingut Camerun, en llibertat


Temes relacionats

Un treballador d'HP, entre els ostatges del segrest del Camerun (21/feb/13)


  • Comparteix:

Cyril Moulin-Fournier és treballador d'HP a la ciutat / Font: Youtube

Cyril Moulin-Fournier és treballador d'HP a la ciutat / Font: Youtube

La família de set turistes francesos segrestats al Camerun, que compta amb un membre santcugatenc, han arribat aquest dissabte a París. Les autoritats franceses han rebut els membres de la família Moulin-Fournier a l'aeroport d'Orly. Un dels retinguts és Cyril Moulin-Fournier, treballador de la planta santcugatenca d'Hewlett-Packard (HP) des de fa set anys. La família francesa va ser segrestada per un grup islamista nigerià, Boko Haram, el 19 de febrer passat quan viatjava pel país.

El treballador santcugatenc d'HP Cyril Moulin-Fournier va viatjar el febrer passat per visitar el seu germà i nebots que viuen al Camerun. Durant un viatge pel país, a 10 quilòmetres de la frontera amb Nigèria, el grup format per tres adults i quatre menors va ser segrestat pels islamistes nigerians Boko Haram mentre feien nit a un parc de Dabanga, àrea freqüentada per occidentals durant les seves vacances.

Després de la confirmació aquest divendres de l'alliberament de la família per part del president francès, François Hollande, un avió de les forces aèries franceses ha repatriat els Moulin-Fournier aquest dissabte acompanyats del ministre francès d'Exteriors, Laurent Fabius. La família ha viatjat des d'una localitat situada entre Camerun i Nigèria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.