La Fundació Vicente Ferrer posa música i ball per combatre la pobresa a l'Índia


  • Comparteix:

La jornada ha comptat amb una exhibició de ball de Bollywood

La jornada ha comptat amb una exhibició de ball de Bollywood

La secció local de la Fundació Vicente Ferrer ha dansat aquest dissabte per recaptar fons i combatre la pobresa a l'Índia. Aquest és el primer acte públic del grup de voluntaris de l'entitat a Sant Cugat, que va néixer a finals de l'any passat i compta amb una dotzena de membres. Exhibicions de ball de Bollywood, la projecció d'un documental i un berenar indi han protagonitzat la jornada, que ha aplegat un centenar de santcugatencs al Casal de Joves TorreBlanca.

El grup de voluntaris santcugatencs de la Fundació Vicente Ferrer s'ha donat a conèixer al públic amb un acte solidari de caire festiu per conscienciar la ciutadania sobre les desigualtats a l'Índia. La projecció del documental 'De mujer a mujer, sociedad cooperativa' ha iniciat la jornada, que ha posat ritme amb una exhibició de ball de Bollywood i ha ofert un tastet de dolços indis als assistents. La responsable de l'entitat a Sant Cugat, Bridget Hunter, s'ha mostrat molt satisfeta de la resposta dels santcugatencs en l'acte i ha explicat que Bollywood sol despertar l'interès de la ciutadania.

Bridget Hunter

La gent coneix i els agrada molt aquest tipus d'actuacions. El Bollywood atrau molt, hem tingut una bona resposta.


La jornada ha comptat amb la presència del regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech. Els diners recaptats en l'acte es destinaran al programa de dones que l'entitat duu a terme a la regió d'Anantapur, a l'Índia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.