L'Oficina de Turisme estrena propostes per fomentar les visites


  • Comparteix:

Les noves propostes s'han presentat aquest dilluns

Les noves propostes s'han presentat aquest dilluns

L'Oficina de Turisme local renova la seva oferta de visites culturals amb l'objectiu de fomentar l'atracció al municipi i donar a conèixer el patrimoni. El tret de sortida a les noves propostes serà aquest cap de setmana, coincidint amb la celebració del desè aniversari de l'oficina i del Museu. La iniciativa s'inclou en el nou impuls que l'Ajuntament vol donar al turisme, per al qual prepara juntament amb la Diputació de Barcelona un pla estratègic.

L'Oficina de Turisme celebra els seus 10 anys d'història, durant els quals ha rebut més de 60.000 consultes, amb una mitjana de 6.600 consultes l'any.

Ara l'oficina enceta una nova etapa amb la renovació de part de la seva programació. D'aquesta manera, es mantenen les visites tradicionals al campanar, l'església i el Claustre; la de l'Eixample modernista i la del Palau Abacial, però s'incorporen tres noves propostes. Es tracta de 'El dia a dia dels monjos a l'Edat Mitjana', 'Llegendes nocturnes al Monestir' i 'Visites de nit amb notes musicals'. Aquesta darrera visita, pionera a la comarca,comptarà amb concerts de mitja hora de la mà de músics locals de primer nivell, que a més volen obrir les propostes culturals locals a nous públics, tal com ha explicat la flautista Patrícia de No.

Patrícia de No

També aconseguim una entrada nova de gent que s'interessa pel concert. És un públic nou que vindrà pel concert.


El tret de sortida a la nova programació tindrà lloc aquest cap de setmana, coincidint amb la celebració del 10è aniversari de l'Oficina de Turisme. L'objectiu de la nova oferta és potenciar el turisme i el patrimoni local. El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha destacat la importància d'aquest sector com a motor econòmic local.

Xavier Escura

Cada vegada queda més clar que és una eina imprescindible per a la promoció de la ciutat. Ningú no dubta que el turisme serà un dels motors econòmics del món local.


De fet, l'Ajuntament, juntament amb la Diputació de Barcelona, està enllestint la primera part del Pla estratègic de Turisme, que es presentarà al maig. El document és una diagnosi per fixar les línies mestres de l'actuació en matèria de Turisme, amb la voluntat d'unir l'acció dels diferents agents de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.