Més de 2.200 escolars participen el el Cros Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Els nens van recórrer diferents circuits al Parc de la Pollancreda.

Els nens van recórrer diferents circuits al Parc de la Pollancreda.

Èxit de participació a la cinquena edició del cros escolar de Sant Cugat. Més de 2.200 inscrits superen, amb escreix, la participació de l'any passat en una jornada emocionant pels nens i les seves famílies. L'OMET i el Club Muntanyenc, organitzadors de l'acte, es congratulen pels bons resultats de l'edició d'enguany.

Tot i que el matí amenaçava amb pluja, això no ha intimidat els 2.270 joves santcugatencs que s'han inscrit a la 5ena edició del Cross Escolar de Sant Cugat. Des de primera hora el Parc de la Pollancreda ha bullit d'activitat entre les famílies dels concursants, els voluntaris i l'organització.

A dos quarts de deu del matí ha sonat el tret de sortida de la primera cursa, la dels més grans, i l'última corredora de la categoria dels prebenjamins, els més petits, ha creuat la meta a dos quarts de dues. El ritme frenètic de la jornada s'ha mantingut fins després de la cloenda de l'acte, amb l'entrega de guardons que ha tancat aquesta cinquena edició del Cross escolar. L'alcalde Lluís Recoder, que ha entregat les copes als primers classificats, ha donat aquest consell als joves santcugatencs que s'han classificat per la final territorial que es disputarà a Manresa el dia 1 de febrer:

Lluís Recoder

Aquest Cross fomenta la perseverància i l'esforç. I l'entrenament que hi ha darrere els pot servir per la vida futura.


Els organitzadors - l'OMET i la secció d'atletisme del CMSC-, així com el patrocinador, Leo Leonelli, s'han declarat entusiasmats pel creixement d'inscrits al Cross.

El coordinador dels Jocs Escolars i màxim responsable del Cross, Jordi Tomàs, ha considerat aquesta edició un èxit absolut; i reitera que l'objectiu principal dels organitzadors és promocionar la pràctica esportiva dels nens de totes les edats, més enllà de guanyadors i perdedors.

Jordi Tomàs

Des de l'OMET volem fomentar la pràctica esportiva a tothom també, especialment, als més petits.


L'any passat el Cross Escolar va registrar una participació de 1.200 inscrits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.