El carrer de Francesc de Moragas comptarà amb un il·luminació renovada


  • Comparteix:

L'enllumenat del centre de la ciutat es renovarà / Font: Google Maps

L'enllumenat del centre de la ciutat es renovarà / Font: Google Maps

Ja ha començat la renovació de l'enllumenat del carrer de Francesc Moragas que consisteix en la instal·lació de sensors que serviran per regular la intensitat de la llum al pas de vianants. L'actuació forma part del pla director d'enllumenat que, un cop s'hagi estés pel centre de la ciutat, reduirà la factura energètica un 30%.

Els treballs han començat en el tram comprès entre la rambla de Ribatallada i la del Celler i es preveu que finalitzin divendres de la setmana vinent. Dilluns començarà el tram entre rambla del Celler i carrer de Santa Maria que s'acabarà el 8 de maig. El tram entre el carrer d'Anselm Clavé i Lluís Companys s'executarà del sis al 15 de maig. Durant els dies 16 i 17 de maig, s’acabarà d’adequar els fanals al tram entre la rambla del Celler i l’avinguda de Lluís Companys.

Les obres que s’estan fent a l’avinguda de Francesc Moragues també milloraran altres aspectes, com el cablejat i els quadres elèctrics. En el tram comprès entre la rambla de Ribatallada i l’avinguda de Lluís Companys, s’hi instal·laran 35 punts de llum tipus led de 75W de potència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.