L'ETSAV, esperançada que no es compleixin els acomiadaments de la UPC


Temes relacionats

Estudiants i personal de l'ETSAV voten a favor de fer vaga de manera puntual ( 9/abr/13)

La UPC acomiadarà més de 220 treballadors aquest any (15/mar/13)


  • Comparteix:

L'ETSAV està ubicada al nostre municipi

L'ETSAV està ubicada al nostre municipi

La delegada d'UGT i Personal d'Administració i Serveis (PAS) de l'Escola Superior Tècnica d'Arquitectura del Vallès, Anna Castillo, considera que hi ha 'esperança' perquè finalment no es duguin a terme els 340 acomiadaments previstos per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), on s'inclou el centre local. Coincidint amb la vaga convocada aquest dijous amb una manifestació que ha reunit 500 alumnes, la delegada sindical ha recordat que el personal interí és del tot necessari i que cal 'aturar la bogeria perquè no pagui sempre el més feble'.

Mig miler d'estudiants de la UPC han iniciat una marxa a la Diagonal contra les retallades que els ha portat fins a la plaça de Sant Jaume, on han finalitzat la protesta contra els acomiadaments a la universitat i les retallades. A més dels estudiants, la manifestació ha comptat amb els interins i professors associats afectats per aquesta mesura i que portaven quinze dies tancats a la seu del rectorat.

La delegada d'UGT i Personal d'Administració i Serveis (PAS) de l'Escola Superior Tècnica d'Arquitectura del Vallès, Anna Castillo, considera que hi ha 'esperança' perquè finalment no es duguin a terme els acomiadaments i ha defensat la labor del personal interí.

Anna Castillo

En aquest cas el personal interí són persones que hi treballen des de fa vuit anys i que formen part de forma necessària de l'estructura universitària.


Aquest col·lectiu i també els estudiants i professors associats continuen amb la intenció de fer quatre dies de vaga, fins dimarts que ve, i han mostrat la seva esperança que el Consell Social ratifiqui la retirada dels acomiadaments de professors i interins després que aquest dimecres ho fes el Consell de Govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.