StQlímpics celebra el Premi Ciutat de Sant Cugat amb esperit de superació


Temes relacionats

La ciutat guardona els StQlímpics amb un Premi Ciutat de Sant Cugat (11/mar/13)

La cloenda dels StQlímpics reclama igualtat d'oportunitats per als discapacitats ( 3/des/12)


  • Comparteix:

StQlímpics ha celebrat el Premi Ciutat de Sant Cugat amb una demostració d'esperit de superació i germanor a la festa que ha tingut lloc aquest divendres. Un torneig de futbol sala, un ball i un pica-pica ha reunit al pavelló de la rambla del Celler totes les entitats implicades en aquesta iniciativa, que ha rebut el reconeixement com un estímul per continuar treballant per a la normalització de l'oci de les persones amb discapacitats.

ASDI, ATAM, el Taller Jeroni de Moragas i residència Sant Medir són les entitats que han participat en aquesta festa, que ha començat amb un seguit de partits de futbol entre els seus usuaris. Precisament, l'esport és la via que ha triat StQlímpics per lluitar per a la normalització de l'oci d'aquest col·lectiu, però també per crear esperit de germanor i cultura de l'esforç. El membre de l'organització del StQlímpics Ferran Quinto ha destacat el bon ambient d'aquesta celebració i ha assegurat que la voluntat és dur a terme més propostes esportives per a aquest col·lectiu.

Ferran Quinto

Agafem el premi com un punt de partida per continuar organitzant esdeveniments. Aquest ha estat un primer partit però és una llavor de cara al futur.


Després del partit, membres de la Policia Local i de Protecció Civil han lliurat el guardó del Premi Ciutat de Sant Cugat, que ha entrat al pavelló custodiat per agents de la policia. El regidor de Serveis Socials, Raül Grangé, ha estat present a la festa i ha encoratjat els usuaris a continuar practicant esport com a via de superació i creixement. Grangé també ha volgut posar en valor activitats com aquesta per allò que aporta als participants.

Raül Grangé

Senten que fan una cosa important, que tenen espectadors. Els miren, els aplaudeixen i això té molta importància pel que fa a la seva autoestima.


Un ball i un pica-pica han posat el punt final a la jornada, que també ha servit per estrènyer lligams entre responsables i usuaris de les diferents entitats implicades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.