La Fundació La Caixa entrega una subvenció de 1.500 euros a ASDI per la millora de l'edifici


  • Comparteix:

La directora de l'oficina, la presidenta de l'EMD i la presidenta d'ASDI.

La directora de l'oficina, la presidenta de l'EMD i la presidenta d'ASDI.

La Fundació La Caixa, a través de l'entitat que té a Valldoreix, ha fet entrega d'una subvenció de 1.500 euros a l'associació pro-disminuïts físics i psíquics ASDI, que serviran per fer algunes millores en l'edifici. Es tracta d'una part del pressupost de la Fundació La Caixa que gestionen cada una de les oficines per poder ajudar, a través de l'obra social, a les entitats que tenen més properes.

Amb aquests diners, ASDI repararà alguns dels desperfectes que té l'edifici del passeig Mestre Casesnoves a Valldoreix.

El director de l'entitat, Lluís Caballé, ha explicat que del total del pressupost que té la Fundació La Caixa, cada oficina pot dedicar una part a alguna activitat o causa que li sigui més propera. Els responsables de l'oficina de Valldoreix han decidit que la dedicació i tasca que realitza ASDI des de fa 23 anys, valia aquest reconeixement:

Lluís Caballé

Tot el benefici va a la Fundació la Caixa, i tot i així les entitats conserven una part del pressupost per donar-lo a entitats properes.


La presidenta de l'EMD, per la seva part, ha aprofitat l'acte de donació per fer una crida al voluntariat. Montserrat Turu ha volgut recordar que associacions com ASDI viuen, bàsicament, de la tasca desinteressada dels 200 voluntaris que actualment treballen a l'entitat:

Montse Turu

Fem una crida al voluntariat perquè és important que la gent hi col·labori.


La presidenta d'ASDI ha agraït la donació i ha explicat que actualemnt s'està treballant per fer realitat el projecte de tenir una seu pròpia que pugui acollir el Centre Ocupacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.