La Policia busca un desconegut que, en nom de l'Ajuntament, demana diners


  • Comparteix:

L'home demana diners de part de l'Ajuntament per portar la seva família de Romania

L'home demana diners de part de l'Ajuntament per portar la seva família de Romania

La Policia investiga la identitat d'un home d'accent estranger que ha estafat un home de 72 anys demanant-li presumptament 20 euros de part de l'Ajuntament. Segons ha explicat la dona de la víctima, el presumpte autor de l'estafa es va presentar a casa seva dient que l'Ajuntament l'havia autoritzat a demanar diners als veïns de la ciutat per poder portar la seva família de Romania.

El presumpte autor de l'estafa no només ha enganyat l'avi dient-li que l'enviava l'Ajuntament, sinó que, a més, el va convèncer per aconseguir que li donés el seu número de DNI i perquè signés un document que la víctima ni tan sols va llegir. És per això que la seva dona, que en els moments dels fets era fora de casa, va decidir denunciar l'engany davant la Policia Estatal per evitar mals majors. Escoltem la seva versió.

Dona de la víctima

El meu marit li va donar 5 €, el número del DNI i va signar un paper.


El comissari de la Policia Estatal, Alfonso Carvallo, ha assegurat que investigaran els fets per tal d'identificar el presumpte autor de l'estafa. A més, el comissari ha fet una crida perquè totes aquelles persones que es trobin en una situació similar truquin immediatament al 091.

Comissari Carvallo

El que no s'ha de fer en cap cas és signar res i, sobretot, trucar a la policia.


De moment, no es té constància que a Sant Cugat s'hagin donat més casos com aquest, segons han informat fonts de la Policia Estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.