La qualitat de vida és l'eix de les activitats de maig dels Amics de la Unesco


  • Comparteix:

Imatge de l'edició anterior de 'Temps de flors' a Girona / Font: ACN

Imatge de l'edició anterior de 'Temps de flors' a Girona / Font: ACN

La qualitat de vida és l'eix central de les activitats que organitza l'associació Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat. Actuacions davant una emergència sanitària, la bioètica i la memòria seran alguns dels temes que es tractaran a les conferències programades per l'entitat per a aquest mes. Una sessió de cine-fòrum mostrarà l'experiència d'una família polonesa a l'Argentina. Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat també visitarà la mostra 'Temps de flors' de Girona.

Les activitats de maig se centren en el coneixement com a punt de partida per gaudir d'una millor qualitat de vida. Dimecres de la setmana vinent comença la primera proposta de l'entitat amb la xerrada 'Actuacions davant d'una emergència sanitària' a càrrec de la diplomada en Infermeria, Josefa Trinidad Lavado. La cita serà a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) a les set de la tarda.

La següent trobada anirà a càrrec de la jurista i directora de l'Institut Borja de Bioètica, Núria Terribas, i tindrà lloc el dimecres 15 de maig també a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) a les set de la tarda. La ponència, amb el títol 'La Bioètica: disciplina imprescindible per als avenços del segle XXI', aprofundirà sobre com aquesta branca de l'ètica afectarà en el futur de la medicina.

Les xerrades finalitzen amb la trobada amb el doctor Cèsar Castejón que parlarà de la mèmoria el dimecres 22 de maig, també a les set del vespre a l'ANC.

Els Amics de la Unesco Valldoreix - Sant Cugat han organitzat per a aquest mes una sortida cultural a Girona per veure la mostra 'Temps de flors'. L'excursió tindrà lloc el 17 de maig a les nou del matí i sortirà del davant de l'ANC.

El mes acaba amb una cita audiovisual. El documental polonès 'Argentinian lesson' explica la història d'una família de Polònia que es trasllada a l'Argentina i la seva integració al país d'acollida. L'Arxiu Nacional de Catalunya acollirà la projecció el 29 de maig a les set del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.