Més de set tones d'aliments, recompte definitiu de la Setmana contra la Pobresa


Temes relacionats

Sant Cugat s'implica per combatre la pobresa i l'exclusió social (22/abr/13)

Càritas dóna suport a 813 famílies el 2012 (16/abr/13)


  • Comparteix:

Els santcugatencs s'han bolcat amb aquesta iniciativa solidària

Els santcugatencs s'han bolcat amb aquesta iniciativa solidària

7.567 quilos de solidaritat és el recompte final dels aliments recaptats durant la Setmana contra la Pobresa i l'Exclusió Social organitzada per Cugat.cat. Aquesta iniciativa es va dur a terme entre el 15 i 20 d'abril i va comptar amb la col·laboració de més d'una setantena d'entitats, grups de cultura popular, escoles, comerços, empreses i clubs esportius. Aquests aliments s'han destinat al menjador social de Càritas.



El màxim responsable de Càritas a Sant Cugat, mossèn Blai Blanquer, ha valorat la quantitat recaptada a la Setmana contra la Pobresa i l'Exclusió Social, però ha recordat que la solidaritat ha de ser constant.

Blai Blanquer

La societat o es mou des de baix per posar ordre o s'encamina a una amargor. M'agradaria poder dir ara ja s'ha acabat però no ho podem dir. Hem de ser constants en donar perquè el món ho necessita.


De la seva banda, la coordinadora de Càritas a la ciutat, Amèlia de Juan, s'ha mostrat sorpresa per la resposta ciutadana tant pel que fa al resultat final com per la implicació d'entitats, empreses i particulars. A més, assegura que amb aquestes xifres tenen les necessitats cobertes fins a l'estiu.

Amèlia de Juan

Ens ha sobtat moltíssim perquè són molts aliments. Això ens permetrà reduir la despesa i creiem que arribarem a l'estiu amb tranquil·litat.


Sant Cugat s'ha implicat amb força i amb tones d'aliments en la Setmana contra la Pobresa i l'Exclusió Social per visibilitzar i combatre els efectes de la crisi econòmica al municipi. Nombroses entitats es van sumar organitzant diverses activitats esportives, espectacles i actuacions de cultura popular per aportar el seu granet de sorra a una iniciativa solidària.

La Setmana contra la Pobresa i l'Exclusió Social és una iniciativa que va sorgir dels treballadors de Cugat.cat i ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament i Càritas, i l'Obra Social 'La Caixa'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.