L'artesania omple Sant Cugat amb motiu de Sant Ponç


  • Comparteix:

Aspecte del carrer de la Torre divendres al matí

Aspecte del carrer de la Torre divendres al matí

Ja s'han instal·lat al centre de la ciutat les parades dels artesans que una vegada més porten a Sant Cugat la fira de Sant Ponç, patró dels herbolaris. Formatges, embotits, bijuteria i complements diversos són alguns dels productes que es poden trobar a les parades instal·lades a la plaça d'Octavià i al carrer de la Torre i que restaran obertes fins diumenge.

Els firaires han muntat les seves botigues aquest divendres. Segons preveuen, el dia fort serà dissabte ja que és quan esperen que més persones passegin pels carrers de la ciutat. Cugat.cat ha visitat la fira aquest divendres al matí i ha copsat cert optimisme entre els venedors que, tot i reconèixer que la crisi ha afectat el sector, confien en un bon cap de setmana gràcies a la qualitat dels seus productes.

Firaires

Fem formatge de pastor sobretot de cabra. / Nosaltres venim de Vic i fem coques. / Nosaltres tenim diversos productes, tot relacionat amb el peix blau.


Aquest divendres al matí alguns santcugatencs ja s'han apropat a la plaça d'Octavià i al carrer de la Torre per triar i remenar productes.

Santcugatencs

Sempre es troba algun producte que t'agrada. / M'encanten aquestes fires, sempre compro alguna cosa de menjar. / He fet una volta i està molt bé. Ja he comprat alguna cosa i tot.


La fira romandrà al centre de la ciutat fins aquest diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.