Sant Cugat compta amb més de 130 propostes per a petits i joves aquest estiu


  • Comparteix:

Propostes molt diverses per passar l'estiu a la ciutat / Font: Ajuntament

Propostes molt diverses per passar l'estiu a la ciutat / Font: Ajuntament

L'edició d'enguany del cicle 'Viu l'estiu' arriba amb 130 propostes per a totes les edats que inclouen casals, estades, colònies i campaments, així com tallers i cursos. Un ampli ventall que aplega activitats dirigides als més petits i als joves que es pot trobar a la web Santcugat.cat/viulestiu. A més, els infants i joves de famílies nombroses o monoparentals gaudiran d'un 20% de descompte, i els usuaris de la T-Jove tindran un 10% de bonificació a les activitats del Casal de Joves TorreBlanca, la Casa de Cultura i centres culturals polivalents dels districtes.

L'objectiu del 'Viu l'estiu' és que els santcugatencs gaudeixin d'activitats de lleure durant l'estiu tot aprenent, jugant i descobrint. Es tracta de més de 130 propostes que serviran per oferir alternatives de formació i lleure. Per tot això, s'han programat activitats molt diverses, al gust de tothom, perquè cadascú trobi aquella més adient a les seves necessitats.

Campaments

British Summer organitza estades a Catalunya en anglès al juliol i l'agost per a nens i joves entre els set i els 18 anys. El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) també proposa campaments entre el 13 i el 23 de juliol per a nens i nenes de nou a 12 anys. A més, l'esplai Pica-Roca, de La Unió Santcugatenca, organitza uns campaments entre el 12 i el 21 de juliol per a edats compreses entre els sis i 17 anys.


Casals a escoles

Les escoles del municipi han preparat casals de música, teatre, idiomes, esports i estades a l'estranger. Paidos organitza aquestes activitats per a les escoles Collserola, Joan Maragall, Floresta, Pi d'en Xandri, Pins del Vallès, Pureza de María i Santa Isabel. Entre el 25 de juny i el 31 de juliol, i entre el 2 i 10 de setembre es preparen activitats per als nens de P3, P4 i P5, i els de primària i secundària gaudiran de casals temàtics, excursions i sortides a la piscina.

Els centres Ciutat d'Alba, Ferran i Clua, Gerbert d'Orlhac, l'Olivera i Turó de Can Mates també han preparat un estiu per als més petits amb activitats molt diverses, com ara tallers esportius, sortides, visites i gimcanes durant juny, juliol, alguns dies d'agost i setembre.

Casals, estades i colònies

Altres entitats organitzen activitats temàtiques com tallers de teatre, casals de música, casals per a persones amb discapactitat a càrrec de l'Associació de Discapacitats Físics i Psíquics (ASDI), estades a l'estranger per practicar l'anglès, activitats de ball i esplais en alemany o anglès.

Tallers i cursets

L'estiu també és una bona època per aprendre a través de tallers i cursos. Les propostes organitzades a la ciutat passen per tallers d'immersió a l'alemany, tallers de ball, cursos d'idiomes i música. També es podran fer tallers de primers auxilis, cursos de robòtica i tecnologia, tallers de teatre per a adolescents, de plàstica, còmic, dibuix, pintura i il·lustració, entre d'altres activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.