La Vall celebra el 40è aniversari al costat de les famílies de l'escola


Temes relacionats

El 40 aniversari de La Vall reuneix en un musical les experiències de les alumnes ( 7/abr/13)


  • Comparteix:

Una de les actuacions de les alumnes

Una de les actuacions de les alumnes

L'escola La Vall ha celebrat aquest dissabte el seu quarantè aniversari al costat d'alumnes i exalumnes i les seves famílies, que han compartit el tradicional festival de final de curs, enguany però, dedicat a una retrospectiva de la seva trajectòria. El centre, amb una important presència d'alumnes santcugatenques, destaca d'aquests anys el bon nivell d'aprenentatge, combinat amb la transmissió de valors. El pes de la festa han estat les actuacions de les alumnes, però la celebració també ha comptat amb la projecció d'audiovisuals, una mostra del musical 'Cats' a càrrec de les exalumnes i la presentació de l'himne de l'escola, compost pel músic Pep Sala.



La Vall ha aprofitat el seu festival de final de curs per convocar totes les famílies que han passat per l'escola en els darrers 40 anys per celebrar plegats l'aniversari. Així, la festa ha servit per fer una retrospectiva de la tasca educativa del centre i comprovar els canvis i el creixement que ha experimentat la institució. La seva directora, Teresa Martínez, ha destacat que estan orgullosos del passat de l'escola, però que ja miren el futur.

Teresa Martínez

Tenim molt bons records i moltes fites, veiem com hem avançat i ens alegrem del que hem fet. Veig una escola agraïda al passat però molt projectada al futur.


Com sempre, les alumnes han estat les protagonistes de la jornada amb les seves actuacions, on han posat de relleu el seu aprenentatge al llarg del curs. La festa també ha comptat amb un tast del musical 'Cats', que les exalumnes van portar al Teatre-Auditori per celebrar precisament l'efemèride. Pares, mares, alumnes i professors s'han mostrat satisfets de celebrar plegats l'aniversari i han destacat la gran tasca educativa de l'escola.

Participants

Hi ha una formació que desenvolupa totes les facetes de l'alumne. / L' escola té una formació acadèmica excel·lent. / Intento transmetre als nens els valors que jo vaig aprendre aquí.


La celebració ha acabat amb un gran pastís d'aniversari i la presentació de l'himne de La Vall, que ha compost per a l'ocasió el músic Pep Sala.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.