El Festival Universal arriba a Sant Cugat per transmetre energia positiva


  • Comparteix:

El Festival ofereix sessions de ioga i meditació / Font: ACN

El Festival ofereix sessions de ioga i meditació / Font: ACN

El Festival Universal arriba aquest divendres a Sant Cugat per transmetre energia positiva i compartir la regeneració del cicle vital de la Terra amb la ciutadania. Concerts, sessions de ioga i meditació, classes de dansa orgànica i activitats infantils configuren el programa de la proposta, que es fa per primera vegada i tindrà la participació de terapeutes i comerços de la ciutat. El festival tindrà lloc a Mercantic i s'allargarà fins diumenge.

El Festival Universal pretén reunir totes aquelles persones interessades en l'energia positiva per viure conjuntament la regeneració del cicle vital, que va començar el 21 de desembre. A través d'activitats de reiki, ioga, meditació, dansa orgànica i feng shui; la iniciativa vol difondre un nou model de convivència optimista sobre la vida.

Una de les organitzadores del festival, Núria Llivi, ha explicat que s'ha escollit Sant Cugat com a punt de trobada perquè és una ciutat estratègica per transmetre energia positiva.

Nuria Llivi

És la primera edició. Hem triat Sant Cugat perquè és un punt estratègic dins el grup de gent que forma part d'aquesta manera de veure la vida.


El festival donarà el tret de sortida aquest divendres a les vuit del vespre amb una sessió de meditació a càrrec de Ricard Rotllàn i Kojima Halliday. El mateix dia tindrà lloc un concert de Mark Pulido i una degustació vegetariana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.