Obert el període de preinscripcions a les escoles bressol públiques


  • Comparteix:

La ciutat compta amb vuit escoles bressol públiques / Font: Premsa Sant Cugat

La ciutat compta amb vuit escoles bressol públiques / Font: Premsa Sant Cugat

El període de prescripcions a les escoles bressol públiques per al curs 2013-2014 ha començat aquest dilluns i estarà obert fins divendres de la setmana vinent. Poden presentar la sol·licitud de plaça les famílies amb infants nascuts entre l'1 de gener del 2011 i el 12 de maig del 2013. La ciutat compta amb vuit centres públics, set de l'Ajuntament i un de l'EMD de Valldoreix, amb una oferta de 409 places.

Les sol·licituds, acompanyades de tota la documentació requerida, es poden presentar fins divendres de la setmana vinent a qualsevol Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), excepte si el centre educatiu escollit en primer lloc és l'escola bressol de Valldoreix. En aquest cas, cal lliurar la petició directament al centre.

Les escoles bressol públiques de la ciutat són: Cavall Fort, Gargot, El Molí, El Niu, La Mimosa, Montserrat i Tricicle, a més de l'escola bressol de Valldoreix. En aquests centres s'imparteix el primer cicle d'educació infantil, etapa educativa no obligatòria que va dels zero als tres anys.

La ciutat compta per al curs vinent amb 409 places d'escola bressol municipal, de les quals 277 són vacants per a infants que s'incorporen als centres. A més, aquest any es posarà en marxa un grup pilot de matins a l'escola El Niu de Mira-sol per a infants nascuts el 2011.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat que mentre hi hagi demanda social, el govern continuarà apostant pel servei, que diu, reforça la cohesió social i la conciliació de la vida familiar i laboral.

De fet, l'Ajuntament ha augmentat en més de 343.000 euros la partida destinada al patronat municipal d'Educació per fer front a la davallada d'ingressos fruit de la desaparició de la partida estatal.

Tot la informació referent al període de preinscripcions, com places vacants i documentació requerida, es pot consultar al web municipal.

Calendari

- Del 6/05/2013 al 17/5/2013 - Presentació de sol·licituds

- 27/05/2013 - Publicació de les relacions baremades de sol·licituds a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (casa consistorial i districtes), a l’Oficina Municipal d’Escolarització i a les escoles bressol municipals.

- 28/05/2013 - Sorteig per determinar l’ordre de sol·licituds.

- Del 28/05/2013 al 30/05/2013 - Termini de reclamació a les relacions baremades. Caldrà presentar les reclamacions per escrit al registre general de l’Ajuntament. En el cas de l’escola de Valldoreix, caldrà fer-ho directament al centre educatiu.

- Del 6/06/2013 - Publicació de la relació definitiva de l’alumnat admès. S’exposarà al tauler d'anuncis d'informació de l'ajuntament, a l’Oficina Municipal d’Escolarització i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (casa consistorial i districtes).

- De l’11/06/2013 al 17/06/2013 - Període de formalització de la matrícula. Caldrà formalitzar-la a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de la plaça de la Vila. En el cas de l’escola de Valldoreix, caldrà fer-la directament al centre educatiu.

Passat aquest termini, si no s’ha formalitzat la matrícula, la plaça quedarà disponible.

Les llistes d’espera seran vigents fins al 4 de setembre del 2013. Les famílies interessades a continuar en llista d’espera caldrà que presentin una instància al registre general de l’Ajuntament del 4 al 6 de setembre (ambdós inclosos) tot indicant el nom, cognoms i data de naixement de l’infant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.