La Casa de Cultura obre la sala POA, un nou espai pels joves


  • Comparteix:

La inauguració mostrarà un video mai vist sobre les càrregues sobre els manifestants de Gènova.

La inauguració mostrarà un video mai vist sobre les càrregues sobre els manifestants de Gènova.

L'Espai Jove de la Casa de Cultura ha posat a disposició dels joves una nova sala d'activitats que, amb el nom de 'Sala Poa', pretén ser un espai perquè els joves de la ciutat puguin celebrar tota mena d'actes per iniciativa pròpia. La Sala Poa s'inaugurarà el proper 29 de gener amb el passi d'un documental inèdit sobre les manifestacions de Gènova durant la cimera dels G8 al juliol de 2001.

La Sala Poa se suma als espais ja existents a la Casa de Cultura perquè els joves de la ciutat puguin donar sortida a les més diverses iniciatives. Amb una capacitat per a 100 persones, aquesta nova Sala estarà a disposició d'entitats juvenils o dels joves que, a títol individual, vulguin donar sortida a qualsevol activitat de tipus cultural. La coordinadora de l'Espai Jove, Maria Fernández, explica l'ús que es vol fer d'aquest nou espai.

Maria Fernández

Volem que sigui un espai per fer activitats molt diverses: des de passis de curts a vídeo-fòrums o exposicions.


La nova sala encara no ha entrat en funcionament perquè, de moment, s'usa com a Aula d'Estudi. Es preveu que, així que acabi l'època d'exàmens universitaris, es condicionarà la sala i podrà començar a funcionar amb normalitat. De moment, però, ja hi ha programats dos actes impulsats des del mateix Espai Jove. El dia 29 de gener es passarà el documental 'Què va passar a Gènova?' i el dia 5 de febrer se celebrarà un concert a càrrec del grup 'Machambrat'. L'Espai Jove, a més, es planteja fer activitats estables, com ara dedicar els primers dijous de mes a fer passis de curtmetratges realitzats per joves de la ciutat. Maria Fernández

Maria Fernández

Hem pensat de dedicar els primers dijous de mes a fer passis de curtmetratges fets per gent d'aquí.


L'Espai Jove fa una crida perquè tots els joves i entitats que tinguin propostes s'adrecin a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.