FGC ofereix obsequis per la compra de T-10


  • Comparteix:

FGC premiarà als seus viatgers / Font: Trenscat.com

FGC premiarà als seus viatgers / Font: Trenscat.com

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) obsequiarà els usuaris que comprin targetes integrades de 10 viatges. Amb la intenció de fomentar l'ús del transport públic, la companyia lliurarà bitllets per viatjar en el cremallera de la Vall de Núria, el telecabina de La Molina i en altres de les seves propostes turístiques. Per aconseguir aquests regals cal adquirir targetes T-10 per un valor de 60 o 100 euros entre primavera i estiu.

La campanya ha començat aquest mes i s'allargarà fins a finals de juny. En aquest període els passatgers que comprin targetes multiviatges per un valor de 100 euros tindran un passi per al telecabina de La Molina, un bitllet per al cremallera de Vall de Núria i una entrada al parc Lúdic de Port Ainé. Els que facin una compra de 60 euros disposaran d'un bitllet per al cremallera i els funiculars de Montserrat, un bitllet per al Tren del Ciment i un passi per al telecadira de Vallter 2000.

Per obtenir els obsequis cal presentar els rebuts de compra a la botiga de FGC, ubicada al Triangle de Barcelona, als Centres d'Atenció al Client o bé a l'estació de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.