Estudiants d'Infermeria de la UIC acosten els hàbits saludables als santcugatencs


  • Comparteix:

Un dels punts instal·lats aquest divendres / Font: UIC

Un dels punts instal·lats aquest divendres / Font: UIC

Alumnes d'Infermeria de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) han sortit aquest divendres al carrer per sensibilitzar els veïns sobre la prevenció i els hàbits saludables. Fins a set punts distribuïts per les principals zones de Sant Cugat han servit per articular aquesta jornada, impulsada amb motiu del Dia Internacional de la Infermeria.

Sota el títol 'Tens infermeria, tens salut', l'objectiu de la jornada és sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de la prevenció i l'educació per a la salut, així com acostar la infermeria als ciutadans.

A la inauguració de la jornada hi han assistit el secretari de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, Antoni Mateu, i la regidora d'Educació, Esther Salat, acompanyats del degà de la facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la UIC, Albert Balaguer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.