Els participants de la Marxa reben els premis


Temes relacionats

Júlia Llort i Clàudia Rodríguez, guanyadores de la 55a Marxa Infantil (26/abr/13)

El nou format de la Marxa deixa una edició rodona (14/abr/13)


  • Comparteix:

La parella guanyadora amb el regidor d'Esports, Xavier Tizón

La parella guanyadora amb el regidor d'Esports, Xavier Tizón

Els premiats a la 55a Marxa Infantil de Regularitat han rebut aquest dissabte els seus guardons, entre ells la parella guanyadora formada per Júlia Llort i Clàudia Rodríguez. L'acte públic també ha servit perquè el Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) fes entrega a Càritas dels 2.500 euros recaptats amb les inscripcions dels participants, que es destinaran a tasques de suport escolar per a fills de famílies amb dificultats econòmiques. La darrera edició de la Marxa, que va tenir lloc el 14 d'abril passat, va comptar amb 1.200 parelles.



La parella formada per Júlia Llort i Clàudia Rodríguez és la guanyadora de la 55a Marxa Infantil de Regularitat. El podi el completa el pitrall 74, compost per Ruth Morató i Aina Baya, i el número 312, format per Araceli Trigas i Berta Minguella. La 4a Marxa Juvenil l'han guanyat Maria Tordera i Míriam Royo. En la classificació per escoles, el centre Pins del Vallès ha liderat la taula per haver estat el més regular.

Els participants que no han pogut recollir el premi aquest dissabte poden fer-ho aquest dilluns o dimarts de sis de la tarda a vuit del vespre a la seu del Club Muntanyenc Sant Cugat.

Consulta les classificacions aquí



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.