Els Premis Treball de Recerca de Batxillerat MVM s'atorgaran el 30 de maig


  • Comparteix:

Imatge de Manuel Vázquez Montalbán / Font: xtec.cat

Imatge de Manuel Vázquez Montalbán / Font: xtec.cat

L'acte de lliurament del Premi Treball de Recerca de Batxillerat Manuel Vázquez Montalbán, que enguany arriba a la seva vuitena edició, se celebrarà divendres que ve, al Casal de Joves TorreBlanca. Un dels objectius del premi és mantenir el llegat intel·lectual i ètic de Vázquez Montalbán, a través de la promoció entre els joves dels valors que van guiar l'autor per la seva vida i obra. A banda d'aquest guardó, el jurat concedirà també el Premi Joan Auladell al millor treball de temàtica local, dotat pel Grup d'Estudis Locals (GEL).

Durant l'acte es lliuraran els premis a l'autor del treball guanyador i quatre accèssits als quatre treballs finalistes. A banda, també s'atorgarà el Premi Joan Auladell al millor treball de temàtica local i es donarà un obsequi a tots els alumnes que hagin participat en el certamen, que en aquesta vuitena edició han estat 48.

També es presentarà l'edició del treball guanyador de l'anterior convocatòria: 'Anima't. Història d'una animació', de Bruna Marín Lienas i Diana Sánchez Donoso.

La dotació i la publicació del Premi Treball de Recerca de Batxillerat Manuel Vázquez Montalbán compta amb el suport de l'Ajuntament, les AMPA dels centres públics de secundària i persones adherides al Memorial Manuel Vázquez Montalbán.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.