Boehringer col·labora en la 4a Trobada de farmacèutics d'hospital de Catalunya


  • Comparteix:

Seu de l'empresa a Sant Cugat / Font: Boehringer

Seu de l'empresa a Sant Cugat / Font: Boehringer

La farmacèutica Boehringer Ingelheim ha tornat a col·laborar en la 4a Trobada de farmacèutics d'hospital de Catalunya que ha posat de manifest la necessitat d'unir esforços entre administració, gestors i indústria per obtenir millors resultats en salut d'una manera més eficient i contribuint a la sostenibilitat del sistema. La sessió, organitzada per la Societat Espanyola de Farmàcia Hospitalària (SEFH) i la Societat Catalana de Farmàcia Clínica (SCFC), ha reunit més de 80 farmacèutics per debatre les noves eines per a la gestió del servei de farmàcia hospitalària.

De fet, la trobada ha destacat els serveis de farmàcia com una peça clau adins de la gestió assistencial en una jornada que ha tingut com a objectiu establir un espai de comunicació i reflexió per detectar necessitats comunes del col·lectiu, així com compartir experiències. Per això, l'edició ha comptat amb ponències i debats centrats en el paper de la indústria, les noves fórmules de contractació i diferents models.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.