250 nens de centres de primària participaran a la 3a Caravana Viària


  • Comparteix:

La caravana s'ubicarà al Parc de Ramon Barnils / Font: ACN

La caravana s'ubicarà al Parc de Ramon Barnils / Font: ACN

La Caravana d'Educació Viària torna a fer parada a Sant Cugat i s'instal·larà de dimarts a divendres al parc de Ramon Barnils. Està previst que participin en aquesta iniciativa 250 estudiants de sisè de primària d'escoles de la ciutat. La Caravana d'Educació Viària és una iniciativa que està promoguda per l'Instituto de Seguridad Vial de la Fundación Mapfre i la Federació Catalana d'Automobilisme per treballar amb els nens aspectes relacionats amb les normes viàries.

Es tracta d'un projecte formatiu que vol transmetre coneixements i valors als nens i nenes que hi participen perquè es converteixin en vianants i conductors responsables. Els estudiants aprendran les principals normes de l'educació viària i treballaran els valors, que podran posar en pràctica en un circuit de karts que s'instal·larà al parc de Ramon Barnils.

En aquesta tercera edició a la ciutat participaran 250 estudiants de sisè de primària de sis centres educatius: les escoles Gerbert d'Orlhac, Joan Maragall i Pi d'en Xandri, així com dels centres Europa International School, El Pinar i el Thau.

La Caravana d’Educació Viària és una iniciativa que està promoguda per l’Instituto de Seguridad Vial de la Fundación Mapfre i la Federació Catalana d’Automobilisme, amb el suport del Servei Català de Trànsit i el Pla de Dinamització Educativa de l’Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.