Valoriza estableix serveis mínims per a aquest dimarts i dimecres


Temes relacionats

Valoriza i els empleats de la neteja viària, d'acord en els serveis mínims de la vaga (17/mai/13)

La vaga de neteja viària comença avui sense afectar la recollida d'escombraries (15/mai/13)

Els treballadors decidiran avui si compleixen els serveis mínims de vaga (15/mai/13)


  • Comparteix:

Valoriza oferirà serveis mínims aquest dimarts i dimecres

Valoriza oferirà serveis mínims aquest dimarts i dimecres

Valoriza oferirà serveis mínims aquest dimarts i dimecres com a conseqüència de la vaga indefinida que els seus treballadors mantenen des d'aquesta setmana. Així ho han acordat l'empresa de neteja viària i els representants sindicals després d'una reunió aquest divendres en què no s'ha arribat a cap acord sobre el compliment del conveni col·lectiu. Pel que fa a aquest dilluns, Valoriza oferirà un 25% dels seus serveis.

Membres del departament d'Empresa i Ocupació, representants sindicals i el comitè d'empresa de Valoriza s'han reunit aquest divendres per reafirmar que els serveis mínims seran dos cops per setmana mentre duri la vaga. De moment, dimarts i dimecres de la setmana vinent l'empresa oferirà serveis mínims i dijous els treballadors i el comitè d'empresa es tornaran a reunir per intentar acostar posicions. El representant sindical d'UGT a l'empresa, Eusebio Arellano, ha concretat que aquest dimarts i dimecres hi haurà serveis mínims i que durant aquest dilluns la plantilla treballarà un 25% de la seva jornada laboral.

Eusebio Arellano

Dimarts i dimecres farem serveis mínims. Tota la plantilla sortirà aquests dies.


Un grup de treballadors s'ha concentrat aquest divendres davant l'ajuntament per demanar el compliment dels acords del conveni col·lectiu. Els vaguistes també reclamen la paga de beneficis corresponent a l'estiu i el Nadal de l'any passat i que se'ls aboni l'import corresponent a l'augment de l'IPC del 2012, d'un 2,9%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.